bläh

Jag har så fruktansvärt svårt att sova nu under sommarlovet, när jag inte har några rutiner. Jag är tyvärr inte heller så disciplinerad att jag kan gå upp tidigt på morgonen utan att ha några planer för dagen. Vilket blir till en ond cirkel så klart, ju senare jag går upp på morgonen, ju senare somnar jag på natten! Jag är ju egentligen en nattuggla, älskar kvällar och nätter, men det gör ju inte kroppen.

För att byta ämne lite snabbt så måste jag informera om att jag nu ska bli blond, chockerande va? Har typ den klassiska vit/gula hårbotten och olika nyanser av rött/orange i längderna. Typ seriefigur hårfärg, så onaturlig som det bara går, haha!
Testade för några dagar sen att pressa lime i håret och även fast jag bara hade det i under eftermiddagen i solen så tycker jag att jag ser ljusare slingor i håret, så imorgon kör jag nästa huskur :)
Kommer behöva raka av mig allt hår tillsist!



Får inte riktigt till så man verkligen ser hur färgen ser ut nu, men sen är det ju inte så klyftigt att sitta i ett mörkt rum kl 02 och tro att man ska få en hyfsad bild, kanske är smartare att ta en utomhus i solljus, men inte mycket att göra åt nu!

Ska ta en bild innan huskuren imorgon, och om det blir nån skillnad blir det före och efter bild!