Home in Dooradoyle

I'm here!

Drar en berättelse för dom nyfikna!
 
Åkte hemifrån ca 10.30? för att åka till Ica och handla lunch, sedan begav vi oss mot Skavsta.
Vi var framme ca 11.50 tror jag, och jag fick checka in vid 12.30, så fick inte vänta överdrivet länge!
Vägde väskan, fick packa om väskorna, vägde igen, då gick det på 20.1kg och det gick bra, sköönt!
Efter incheckningen döck Kim och Linnea upp, och då satte vi oss för att äta lite lunch.
Vid 13.30 var jag tvungen att säga hejdå för att ta mig egenom säkerhetskontrollen, som fick mig helt panikslagen, men det gick bra! Sedan gick jag för att ta mig till gaten, vilket gjorde mig fruktansvärt förvirrad, men uppenbarligen fick ju det också bra ;)
 
Jag fick vänta ca 40-50 min innan jag gick på planet, och väntan var fruktansvärd, för man fick stå upp, och det var fruktansvärt varmt!
 
Väl inne på planet blev det bättre, det var ett rätt litet plan, så folket som kom på först trängde verkligen ihop sig på sätena, men jag som kom in lite senare hittade ett säte som bara en kille satt på, så slapp sitta brevid någon! :p (3 säten som ni kanske kan räkna ut)
Påväg upp i luften stötte vi på väldig turbulens, men det var inte så farligt, hände väl 2-4 ggr! 

Jag upplevde att flygresan gick väldigt fort, hann inte ens läsa klart en tidning ;) Planet lyfte ca 15.00 svensk tid, och vi var framme 16.25 Irlänsk tid, vilket innebär att resan tog ca 2h 25min?! tror jag ;)
 
Flygplatsen i Dublin var också väldigt förvirrande! Först när vi gick av flyget så fick man gå väldigt långt för att komma upp till bagage hämtningen, sen var man tvungen att gå genom en passkontroll innan man ens kunde komma till bagaget, hahah jag fattade ingenting, men fram kom jag iaf :)
Penny, Chloe och Frank mötte mig på flygplatsen, sen började den långa resan från Dublin till Limerick :)
 
Jag kommer inte ihåg hur lång bilresan var, men Penny hade sagt innan att det skulle ta ca 2h, men jag fick se lite av Irland påvägen :)
 
Vädret var jätte bra när jag väl kom till Dublin, strålande sol och rätt varmt, men under bilresan hem växlade vädret väldigt mycke, så det var regn,sol,regn,sol osv :)
 
Imorgon börjar jag inte förän 10.30 eller om det var 11.30? Det är sovmorgon iaf ;) Men nu ska jag krypa till kojs, för jag är vääääldigt trött! Hoppas ni där hemma har det bra, ni är saknade!