6 dagar kvar

Om man inte räknar med idag är det sex dagar kvar tills marika kommer, ååh vad jag längtar!


Den här helgen har varit bra! Har träffat lite nya människor äntligen, i lördags träffade jag 5 tjejer från Tyskland, väldigt trevliga och sociala :) Vi tog en fika, och sen shoppade vi lite! Igår träffade jag 2 tjejer, en från Spanien och en från LA, och dom var också jätte trevliga! Vi gick och åt, kollade på bio, och sen åkte vi in till Limerick city och tog en drink! Så jag har haft en riktigt bra helg :) Hoppas jag träffar dessa tjejer fler gånger!

Skulle ha mött upp en annan au pair i fredags också, men hon döck inte ens upp.. Hade hennes nr, så jag skickade ett sms, men hon svarade inte, så jag ska komma ihåg att inte bestämma träff med henne något mer!
 
Idag börjar Chloe pre-school här, så från och med imorgon kommer jag lämna och hämta :) Hon var så lycklig imorse! :) Skolan ligger bara ca 15 min från vart vi bor, så det är verkligen perfekt!

I lördags blev jag gudmor till min älskade Tilma också, lite ledsen för att jag missade dopet, men det är livet antar jag! Och idag fyller min älskade Mike 1år och jag missar det med :/ Kommer ha mycke att ta igen när jag kommer hem! 

Har inte tagit fler bilder tyvärr, så har inte så mycke att fylla bloggen med... Har ni saker ni vill ha kort på, säg till!